Twigy'nin sonbahar babetleri

Twigy'nin sonbahar babetleri
Güncelleme:

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan Twigy, bu sezonun da vazgeçilmezi oluyor.

Her sezon farklı tasarımlarıyla renk ve detaylara vurgu yapan Twigy babetler, bu sezonun da vazgeçilmezi oluyor. Twigy babetler, sonbaharı karşılarken modern stilinize şıklık katıyor.

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan Twigy babetler, zarif bir tarz yaratmak isteyenler için birebir. Zımbalı ve taşlı modellerin yanı sıra inci detaylarla süslenmiş babetler, yeni sezon kombinlerinin tamamlayıcısı oluyor. Sonbahar sezonunun en trendy renk tonlarından ilham alan Twigy babet koleksiyonu, yine gardıropların vazgeçilmezi oluyor.

TWIGY İLE EVİNİZİN PRENSESİ OLUN!
 
Sonbaharı karşıladığımız ve kışa hazırlandığımız bugünlerde Twigy’nin ev loafer’larıyla yazın sıcak havasını evinize getirebilirsiniz. Birbirinden farklı modelin yer aldığı Twigy loafer’larla kendi evinizin prensesi olun.                 

İlk kez 1900’lü yıllarda Norveçli çiftçiler tarafından giyilen loafer, 1930’lu yıllarda tüm Avrupa’ya yayılmış. İngiliz Kraliyet ailesinin sarayda rahat etmek için giydiği loafer’lar, sonrasında ev terliği olarak da kullanılmış. Son birkaç sezondur podyumlarda da sıkça rastladığımız loafer, Twigy ile yeni sezonun vazgeçilmezi olacak. Özellikle ekose desenli, taç ve ‘royal’ sembollü modelleriyle evinizi saraya çevirip kendinizi prenses ilan edebilirsiniz.

Boyner, Ayakkabı Dünyası, YKM, Özdilek, Twigy mağazaları ve twigy.com’da bulabileceğiniz bu şık babetlerin ve ev loafer’larının fiyatları 49,90 TL.