''Yenge tişörtü basıyoruz''

''Yenge tişörtü basıyoruz''
Güncelleme:

Van der Wiel'in model eşi Rose Bertram, hem 15 Temmuz'u hem de Türkiye'deki yaşamlarını, planlarını, İstanbul'u anlattı.

Fenerbahçeli yıldız Van Der Wiel'in eşi Bertram, "Bana sürekli 'Yenge' diye mesaj atıyorlar. Ben de üstünde 'Yenge' yazan tişörtler çıkarmaya karar verdim. Çalışmalar bitti, haftaya piyasaya çıkacak. Bu tişörtler sadece web sitem olan iamrosebertram. com'dan satılacak" dedi.

Taraftarların 'Yenge' olarak hitap ettiği ve büyük ilgi gösterdiği Yenge Rose Bertram buradaki yaşamları hakkında samimi açıklamalarda bulunurken, 15 Temmuz'daki alçak darbe teşebbüsünün kendilerini endişelendirmediğini ve terörün tüm dünyanın sorunu olduğunu da belirtti. İşte Rose Bertram'ın birbirinden çarpıcı açıklamaları..
 
BÜYÜK TAKIM, İYİ BİR TEKLİFTİ
"Paris'te bulunurken Fenerbahçe Kulübü'nden gelen teklif bizi mutlu etti. Buraya gelmek, İstanbul'da yaşamak inanılmaz. Her ne kadar sürekli trafikte kalmaktan hoşlanmasam da, Türk insanları ile olmak, onlarla beraber yaşamak keyif verici. Fenerbahçe'den gelen teklifi fazla düşünmemize gerek kalmadı. Güzel bir teklifti.. Büyük bir takım, harika bir şehir ve mükemmel insanlar." "Şampiyonlar Ligi'nden elenmemize neden olan Monaco maçının hakemi gerçekten kötüydü. Artus Dias'ın (Portekizli hakem) kararları Fenerbahçe'nin elenmesine neden oldu. Ben de sonrasında zaten sinirlenip mesaj yayınladım. Takımın iyi oynadığı bir maçtı ama sonucu güzel olmadı yine de takımın Avrupa Ligi'nde iyi yerlere geleceğine eminim" "Fenerbahçe'de teknik adam değişikliğinin yaşanması bizi hiç etkilemedi. Aksine Wiel'in Hollandalı olması ve göreve de Hollandalı Dick Advocaat'ın gelmesi güzel oldu. Bu bizi çok rahatlattı. Önemli bir teknik direktör ve geçmişte ciddi başarıları var. Fenerbahçe'de başarısız olması için bir sebep yok." 
 
BAKLAVA VE SARMANIN HAYRANIYIM
"Yediklerime dikkat etmem gerek aslında ama buraya geldikten sonra yeni lezzetler denemeye başladım. Baklava ve sarma favorim. Uzun süre Fransa'da kaldık ama Türk mutfağı Fransız mutfağına göre epey ileri. Sadece bazı insanların zorunlu olarak yemeleri gereken şeyleri rahat bulamıyorsunuz, örneğin Glutensiz yemekler. Bununla beraber esmer ekmek var ama esmer pasta çok fazla yok."
 
YENGE TİŞÖRTÜ BASIYORUZ
"Burada taraftarların ilgisi inanılmaz. Fransa'da böylesini yaşamamıştık. Bana sürekli 'Yenge' diye mesaj atıyorlar. Ben de üstünde 'Yenge' yazan tişörtler çıkarmaya karar verdim. Çalışmalar bitti, haftaya piyasaya çıkacak. Bu tişörtler sadece web sitem olan iamrosebertram. com'dan satılacak."
 
GÜNDE SEKİZ SAATİM WİEL İLE GEÇİYOR

"İstanbul'da günüm çalışmakla geçiyor. Hem web sitem üzerine çalışıyorum hem de model olduğum için bunların üzerine gitmem gerekiyor. Wiel ile de onun idmanlarından kalan zamanlarda 7-8 saat arasında her gün görüşebiliyoruz. O da yoğun ben de çok yoğunum. Yeni evimize taşındık, her şey yolunda gidiyor"
 
Sabah