Acun Ilıcalı Survivor All Star'da 4 yarışmacıya verilen cezaları açıkladı

Acun Ilıcalı Survivor All Star'da 4 yarışmacıya verilen cezaları açıkladı
Güncelleme:

Her yeni bölümünde artık yarışma heyecanından çok kavga ve tartışmalarla gündeme gelen Survivor All Star'da Acun Ilıcalı Hakan, Bozok, Ogeday ve Seda'ya verilen cezaları açıkladı.

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor All Star'da bu sezon yarışma heyecanından çok yarışmacılar arasında çıkan gerginlikler ve kavgalar gündem olmaya devam ediyor.

Son olarak yarışmanın iddialı isimlerinden Atakan ile Yasin arasında yaşananlar konseye damga vurmuştu.

 Konseyde oyun sırasında Yasin'in üzerlerine gelmesine tepki gösteren Atakan, "Yasin'in kötü niyetli olmadığını şu anda anlayabiliyoruz ama. Orada bizim üzerimize elini kolunu sallaya sallaya bağırıp saçma sapan cümleler kurarak gelmesi beni rahatsız etti." dedi.

Yasin'i uyaran Atakan, "Orada bizi, ben onun Hilmi Cem'in üzerine geldiğini de anlamadım. Kötü sözler söyleniyor buna dikkat edilmesi lazım. Bunun geri dönüşü olmayabilir kavgalar yaşanmasın. " dedi.

Atakan'ın "Kavgaya gelir gibi geldi Yasin bize. El kol sallayarak gelirsen geri dönemeyebilirsin. 'Lan'lar, adam ol'la havada uçuştu." sözlerine Yasin'den de tepki geldi.

Yasin "Ne yapıyor abi. Racon kesiyor burada." şeklinde konuştu.

Atakan'ı uyaran Acun Ilıcalı ise "Tehditvari konuşmayalım." ifadelerini kullandı.

 Diğer yandan Acun Ilıcalı, Survivor'da kavgalara karışan Hakan'a 2 ödül, Bozok'a 2 ödül, Ogeday ve Seda'ya da fiziksel çabalarından ötürü 2 ödül ceza verildiğini açıkladı.