Asena Erkin emniyette !

Asena Erkin emniyette !

Şarkıcı Berkay'a yapılan saldırıyla ilgili ünlü futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin emniyete gitti.

Şarkıcı Berkay'ın silahlı saldırıya uğramasıyla ilgili Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin ve işadamı Mehmet Dinçerler ifadeye çağrıldı! Asena Erkin emniyete gelip ifade verdi. Erken ve Dinçerler'in adı bir süre önce aşk dedikodularına karışmıştı...

Şarkıcı Berkay'ın Beşiktaş Etiler'de uğradığı silahlı saldırıyla ilgili 8 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin ve işadamı Mehmet Dinçerler emniyete ifadeye çağrıldı. Bir süre önce basında Asena Erkin ile işadamı Mehmet Dinçerler'in aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmişti. Dinçerlerin avukatları iddiayı yalanlamıştı.

201512181709_1169056_620x410.jpg

Dinçerler'in avukatları yaptıkları açıklamada şunları dile getirmişti: "haberler. com internet sayfasında "Asena Erkin, Mehmet Dinçerler'le Aşk mı Yaşıyor?" başlığı ile, müvekkilim Muhammet Dinçerler (tanınan ismiyle Mehmet Dinçerler) hakkında bir habere yer verilmiş ve haber içeriğinde "Muhammet Dinçerler'in Asena Erkin isimli şahısla birlikte yaşadığı" ifade edilerek Muhammet(Mehmet) Dinçerler haber konusu edilmiştir.Haberde yer verildiği şekilde müvekkilim Muhammet(Mehmet) Dinçerler, Asena Erkin ile birlikte yaşamadığı gibi bahse konu haber asılsız bir dedikodu ürünü olup, haber değeri dahi taşımamaktadır. Muhammet(Mehmet) Dinçerler'in iş ve aile hayatını olumsuz mahiyette etkileyen haberin gerçeklikle bir ilgisi olmadığı kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur."

ASENA ERKİN EMNİYET'TE 

Futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin avukatıyla birlikte, şarkıcı Berkay'ın aracının kurşunlanma olayı ile ilgili ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne geldi. Yetkililer Asena Erkin'in bilgisine başvurulmak üzere davet edildiğini bildirdi.

201512181709_asena-caner-erkin-ve-berkay-(35).jpg

Şanatçısı Berkay, Levent'te sahne aldığı gece kulübünden Beykoz'daki evine dönerken silahlı saldırıya uğramış, olayda şans eseri yaralanmamıştı. Berkay'ın aracına çok sayıda kurşun isabet etmişti. Polisin yürüttüğü soruşturma kapsamında olayla ilgili daha önce  de 4 kişi gözaltına alınmıştı.