''Bekaretimi Berk Oktay aldı'' dedi ortalık karıştı!

''Bekaretimi Berk Oktay aldı'' dedi ortalık karıştı!
Güncelleme:

Daha önce katıldığı “Söylemezsem Olmaz” programı canlı yayınında, oyuncu Berk Oktay’la cinsiyet değiştirme ameliyatı olmadan önce birlikte olduğunu iddia eden trans birey Birsu, Instagram hesabı üzerinden açtığı canlı yayında iddialarını sürdürdü.

Daha önce katıldığı “Söylemezsem Olmaz” programı canlı yayınında, oyuncu Berk Oktay’la cinsiyet değiştirme ameliyatı olmadan önce defalarca kez birlikte olduğunu iddia eden trans birey Birsu, Instagram hesabı üzerinden açtığı canlı yayında iddialarını sürdürdü.

Tvyayınakışı isimli sitede yer alan habere göre; Trans birey Birsu, Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto’nun sunduğu canlı yayına telefonla bağlanan Berk Oktay’ın avukatının kendisine “Beyefendi” diye hitap etmesi üzerine, haraket davası açtığını duyurdu.

 

Pembe kimlik alabilmek için 20 yıl ailesini görmediğini, hem ailesiyle, hem de yakın çevresiyle büyük mücadeleler verdiğini söyleyen trans birey Birsu, bu nedenle; avukatın milyonların önündeki hakaretine kayıtsız kalamayacağını ifade etti.

Yurt dışında geçirdiği cinsiyet değiştirme operasyonunun ardından ilk kez Berk Oktay’la birlikte olduğunu iddia eden trans birey Birsu; ‘Bekaretimi Berk Oktay aldı, 7 ay peşimden koştu’ dedi.

Bu arada bu ameliyatın prosedür olarak çok zorlu bir süreç olduğunun da altını çizdi. Ameliyatının Tayland’ta gerçekleştiğini belirten trans birey Birsu, “ ameliyatımı bu işin patentini almış, dünyanın en iyisi sayılan doktor gerçekleştirdi” dedi.

Berk Oktay’la yıllar önce Akasya Durağı isimli dizinin 17. bölümünde, konuk oyuncu olarak oynadığını da dile getiren trans birey Birsu, o dizide oynamak için 40 trans bireyin arasından seçildiğini açıkladı.

 Dizide Berk Oktay’la sadece tanıştıklarını ifade eden trans birey Birsu, yıllar sonra tesadüfen yakışıklı oyuncuyla aynı sitede komşu olduklarını, köpeğini gezdirirken Berk Oktay’la tanıştıklarını ve sonrasında ilişki yaşadıklarını iddia etti.

“Herkes birşeyler söylüyor, kimi yalan diyor, kimi iftira diyor ancak ben ne yaşadığımı biliyorum” diyen trans birey Birsu, karşı tarafın kendisine iftira davası açmasını beklediğini söylerken;

“Elimdeki yazışmaları veya videoları ifşa etmek gibi bir niyetim asla yok, ispat isterlerse ve gerekirse mahkeme safhasında bu bilgi ve evrakları ulaştırırım” ifadelerini kullandı. Yakışıklı oyuncu ile aralarında çok büyük bir sır olduğunu, o sırrı da gerekirse açıklayabileceğini ifade etti.