Ece Erken sessizliğini bozdu: ''Bu ilişkide kandırılan bendim!''

Ece Erken sessizliğini bozdu: ''Bu ilişkide kandırılan bendim!''
Güncelleme:

Geçtiğimiz sene uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken uzun süredir süren sessizliğini "çok büyük bir aşk yaşadım ama çok da acı çektim. Başından beri bu ilişkide kandırılan taraf bendim" diyerek bozdu.

Sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun geçtiğimiz yıl 27 Ocak'ta Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda bulunan ortağı olduğu bir restoranda uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti.

Erken, eşinin ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini açıklamıştı.

Sabah’tan Tuba Kalçık’a konuşan Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinin ardından yaşadıklarını “Sosyal medya hesabıma da benzer mesajlar geliyor. Benimle aynı kaderi paylaşanlar bana destek mesajları gönderiyor. Bu beni daha da güçlü kıldı. Eşim öldüğü zaman kendimi sosyal medyadan da çekmedim. Şafak'ın katillerinin daha hızlı yakalanmasında sosyal medyanın oluşturduğu bu sinerji de etkili oldu. Şafak'la yaşadığım ilişki boyunca da bir sürü olumsuz şeyler yaşadım. O zaman da dik durdum. Allah'ım bu benim başıma niye geldi demedim hiç. Tevekkül ediyorum. Şafak ile her şeyin daha çok başındayken onu kaybettim. Yaşanabilecek en büyük acılardan biri. Cenaze sırasında evim doldu, taştı. Ama sonrasında gördüm ki bazıları programlarına malzeme toplamak için yani farklı amaçlardan dolayı gelmiş. Kullanıldığımı geç anladım. Artık kötü niyetlileri hayatımdan çıkardım.” diyerek anlatırken çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

 “Şafak ile çok büyük bir aşk yaşadım ama çok da acı çektim" diyen Erken "Aslında başından beri bu ilişkide kandırılan taraf, mağdur olan taraf bendim. Ayna kırma görüntülerini de sonrasında öğrendiğim kadarıyla Şafak eski eşinin babasına vermiş. Eski eşinin de bunu kamuoyuyla paylaşmasından sonra ondan ayrıldım” ifadelerini kullandı. 

 

(Kaynak)