Hülya Avşar evleniyor, Seda Sayan ayrılıyor

Hülya Avşar evleniyor, Seda Sayan ayrılıyor

2006 yılında ünlü isimleri neler bekliyor? Yeni yılda magazin dünyasında neler olacak?

Her yıl yaptığı tahminlerle çok konuşulan Astrolog Esin Uzer, sanat dünyasının falına baktı.

Peki 2006 yılında ünlü isimleri neler bekliyor?

Uzer’e göre yine ayrılıklar ve skandallar gündemde olacak:

Sürpriz aşk kapıda

Hülya Avşar “Kaya Çilingiroğlu ile yeniden bir araya gelmesi söz konusu değil. Yeni bir aşk yaşayacak ve muhtemelen bu aşk evlilikle sonuçlanacak. Bir ev değişikliği yapacak.”

Kalbi boş kalacak

İbrahim Tatlıses “Bu yıl isteklerini pek kolay gerçekleştiremeyecek. Kendisini yalnız ve mutsuz hissedebilir. Belinde ve kemiklerinde ağrılar oluşabilir. Sağlığına çok özen göstermeli.”

Nihat’tan ayrılacak

Seda Sayan “2006, Seda Sayan için oldukça zor geçecek. Nihat Doğan’la çalkantılı bir şekilde ayrılacaklar. Bu yıl sağlık problemleri olacak. Sabah programı da sona erecek.”

Herkes onu konuşacak

Gülşen “Parasal sorunların bittiği bir yıl olacak. Aşk hayatı monoton geçen Gülsen bu yıl da hit bir şarkıya daha imza atacak. Şarkıcı, yazın yine bir numara olacak.”

Eşiyle arası limoni

Nurgül Yeşilçay” Eşi ile ilgili bazı gerginlikler yaşayabilir. İnşallah bir ayrılık krizi yaşanmaz. Anne olarak olgunlaşacağı bir dönem yaşayacak.”

Evliliğini yürütecek

Sibel Can “Eşi ile ilgili gerginlikler devam etse daha anlayışlı ve sabırlı bir ruh hali içinde olduğundan patlamalara karşı direnç gösterecek. İş hayatında onu hızlı bir tempo bekliyor.”

Çok para kazanacak

Asena “2005’te başlayan ilişkisi sudan sebeplerle bitecek. Eğitim konusunda çok güzel adımlar atacağı bir yıl olacak. İş hayatında da çok iyi bir yere gelip çok para kazanacak.”

Sağlığına dikkat etmeli

Ebru Gündeş “Şans ve mutluluk getiren bir yıl kendisini bekliyor. Ancak sağlığı ile ilgili kendisine çok dikkat etmesi gerekiyor. En ufak bir şikayette doktora kontrole gitmeli.”

Kumral bir düşmanı var

Deniz Akkaya “Çok güzel projelerde yer alacak. Dedikodu yapan arkadaş olarak benimsediği ama asla dost olmayan kumral bir kadın düşmana dikkat etmesi gerekiyor.”

Artık bekar gezmeyecek

Bülent Ersoy “2006 yılına aşık olarak girecek olan Bülent Ersoy’un ilişkisi evliliğe gidebilir.”

Vatan