Ölümlü Dünya hayranlarına müjde! Film yerine dizi geliyor

Ölümlü Dünya hayranlarına müjde! Film yerine dizi geliyor
Güncelleme:

Bu yıl sinemada en çok izlenen filmlerden biri olan Ölümlü Dünya 2'nin yönetmeni Ali Atay, serinin dizi olarak devam edebileceğini söyledi.

"Ölümlü Dünya 2" geride bırakmaya hazırlandığımız yıla damga vuran yapımlardan biri oldu.  Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuşan filmin yönetmeni Ali Atay, 3. filmin çekilip çekilmeyeceği konusuna açıklık getirdi.

Film serisinin devamının gelmeyeceğini düşündüğünü söyleyen Atay şu ifadeleri kullandı:

"Ölümlü dünya filminin üçüncüsünün geleceğini sanmıyorum. Şimdi başka bir şeyler yapmak istiyorum… Bence devamının olmaması gerekiyor. Hatta birinci filmin sonunda bütün karakterler ölüyordu. Hepsini bayağı kıyımdan geçiriyorduk… Ama ölürken bile çok sinir bozucu anlar vardı… Sonra kıyamadık" dedi.

Filmin devam etmeyeceğini belirten Atay, hayranlarını şaşırtan bir açıklamada bulundu ve "Mesela 100 dakika 110 dakikaya o karakterlerin o hikâyenin sıkışması benim hoşuma gitmiyor… Daha uzun uzun anlatmak istiyorum hepsinin… Daha fazla hikâyesini anlatmak istiyorum. Ölümlü Dünya’nın devamını dizi olarak yapabilirim" şeklinde konuştu.

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 NE KADAR İZLENDİ?

Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Sarp Apak, İrem Sak, Mehmet Özgür gibi güçlü isimlerin rol aldığı Ölümlü Dünya 2, bu yıl sinemada en çok izlenen yapımlardan biri oldu. Vizyona girdiği ilk hafta sonunda 400 binden fazla kişinin izlediği Ölümlü Dünya 2, dört haftada toplam 1 milyon 470 bin izleyiciye ulaştı.