Podolski 'Maço Adam'da oynadı

Podolski 'Maço Adam'da oynadı
Güncelleme:

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu, Maço Adam filminde yardımcı oyuncu olarak rol aldığını, sinema eseri için iki gününü film setinde geçirdiğini söyledi.


Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski şimdi de sinemaya adım attı. Futbol dışında oldukça hareketli bir hayatı olan 30 yaşındaki oyuncunun Macho Man (Maço Adam) isimli filmde yardımcı oyuncu olarak rol aldığı ortaya çıktı.
 
Alman basınına konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Poldi, "Bu film için öncelikle metni öğrenmem gerekti. Sette iki gün geçirdim ve tanınmış oyuncularla çalıştım. Bu rolü parama para katmak ya da imajımı parlatmak için kabul etmedim. Sadece biraz eğlenmek istediğim için kabul ettim" diye konuştu.
 
'Löw en doğru kararı verecek'
Alman Milli Takımı Teknik Direktörü'nün EURO 2016 öncesinde en iyi kadroya yaratmak için ince eleyip sık dokuyacağını da söyleyen Podolski, "Jogi Löw her şeyi tamamen analiz edecek ardından en iyi takımı oluşturacaktır. Biz dünya şampiyonu olduğumuz için karşımızdaki rakipler oyuna yüzde 10, yüzde 20 daha fazla asılıyorlar. Bunun üstesinden gelmeliyiz. Fransa'daki tek amacımız Avrupa şampiyonu olmak olmalı" dedi.
 
'Galatasaray'da hocanın ve taraftarın...'
Podolski 'Sen de bu hedefleri gerçekleştirmek için mi Galatasaray'a gittin?' sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Zor bir sene geçirdim. İşler yolunda gitmedi. Çalışıyorsunuz, idmanlara devam ediyorsunuz, koşuyorsunuz ve ağırlık kaldırıyorsunuz... Ancak bunların hiç biri maç yapmanın yerini tutmuyor. Sizi ayakta tutan maçlardaki bu mücadeleniz oluyor. Şimdi sürekli olarak forma giyebildiğim Galatasaray'da olduğum için mutluyum. Hocamın, kulübün ve taraftarın tam güvenini hissediyorum. Son aylarda neşem hep yerinde".

Milliyet