Icardi Galatasaray'a veda ediyor; rekor teklif ortaya çıktı

Icardi Galatasaray'a veda ediyor; rekor teklif ortaya çıktı
Güncelleme:

Süper Lig'in ve Galatasaray'ın gol makinesi Mauro Icardi'ye sürpriz bir talip çıktı. Transfer sonrası Galatasaray'ın kasasına 25 milyon Euro'luk rekor bir gelirin girmesi bekleniyor.

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi’yi astronomik bir transfer teklifi yapıldı. Yıldız futbolcu yapılan teklifi kabul ederse Cimbom 25 milyon euro bonservis kazanacak. Golcü futbolcunun yeni takımına çok şaşıracaksınız.

Galatasaray’da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Arjantinli golcü Mauro Icardi için transfer dedikoduları ortaya çıkmaya başladı. MLS ve Suudi Arabistan takımlarının radarında olan golcü futbolcu için astronomik bir teklif var.

Türkiye Gazetesi’nin haberine göre Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab FC, Icardi’yi transfer etmek için kesenin ağzını açtı. Futbolcuya 100 milyon euroyu bulan bir teklif yapıldı.

Sarı-kırmızılı yönetim bu teklif sonrası son kararı Icardi’ye bıraktı. Arjantinli yıldız transfer teklifini kabul ederse Galatasaray, 25 milyon euro bonservis kazanacak.

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 18 milyon euro olarak gösterilen 31 yaşındaki Arjantinli golcü, bu sezon forma giydiği 45 maçta 30 gol attı, 12 asist yaptı.