Sinan Akçıl'ın doğum günü pastası sosyal medyayı salladı

Sinan Akçıl'ın doğum günü pastası sosyal medyayı salladı
Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, yeni yaşını Burcu Kıratlı ve yakın arkadaşıyla birlikte kutladı. Sinan Akçıl'ın büst şeklindeki doğum günü pastası sosyal medyada gündem oldu.

Başarılı şarkıcı Sinan Akçıl, 38. yeni yaşını boşandıktan sonra barışarak birlikte yaşamaya başladığı Burcu Kıratlı ve Mustafa Ceceli- Selin İmer çiftiyle kutladı. Romantik bir kutlama yapılan doğum gününde hazırlatılan pasta eleştirilerin hedefi oldu.

"BU BURCU'NUN HAYALİNDEKİ SİNAN"
Doğum günü kutlamasında yakın dostları Selin İmer ve Mustafa Ceceli'nin de yalnız bırakmadığı Sinan Akçıl'ın büst şeklinde hazırlanan pastası sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı pastadaki kişiyi oyuncu Barış Arduç'a benzeterek "Bu galiba Burcu'nun hayalindeki Sinan", "Pasta kim bilmiyorum ama kesinlikle Sinan Akçıl değil" ve "Pasta Keremcem ile Barış Arduç arasında gidip geliyor" gibi yorumlar yaptı.

Sinan Akçıl'ın doğum günü pastası sosyal medyayı salladı - Resim : 1

"RUH EŞİM, İYİ Kİ DOĞDUN"
Sosyal medya hesabından Akçıl'ın yeni yaşını kutlayan Kıratlı, "Söylenebilecek en güzel sözlerin gerçeğini yaşıyoruz biz. Çok şanslıyız ve bu yüzden bir şey söylemeye, yazmaya gerek yok. Ruh eşim. İyi ki doğdun. İlhamın, müziğin ve ben hep seninleyiz" notunu yazdı.

Sinan Akçıl'ın doğum günü pastası sosyal medyayı salladı - Resim : 2