Skandal paylaşımı sonrası üstüne kendi adını yazdırdığı yardım aracı afet bölgesini karıştırdı

Skandal paylaşımı sonrası üstüne kendi adını yazdırdığı yardım aracı afet bölgesini karıştırdı
Güncelleme:

Bodrum’da yangınlar devam ederken yaptığı paylaşımlarla tepki çeken Sosyetenin önde gelen isimlerinden Süreyya Yalçın, bu sefer de afet bölgesine üzerine büyük puntolarla adını yazdırdığı araçla yardım gönderdi.

Eşi Ozan Baran ile birlikte tatil yapmak için Amerika'dan geldiği Bodrum'da yangın bölgesinden yaptığı bikinili paylaşımla tepki çeken Süreyya Yalçın hatasını telafi etmek için TEMA'ya yüklü bir bağışta bulunmuştu ancak Yalçın'ın yardım aracına adını ve soyadını yazdırması bir kez daha tepki çekti.

 Medyaradar’ın haberine göre, Türkiye’nin dört bir yanında orman yangınları devam ederken, sosyetik isim Süreyya Yalçın'ın bikinili tekne pozu sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Gelen tepkilerin ardından kısa süre sonra paylaşımını silen sosyetik güzel, yangın bölgesine TEMA Vakfı aracılığıyla 5 kamyon su, 5 kamyon ayran ve 5 kamyon buz yollayarak yeniden gönülleri fethetmişti.

 Yalçın, bu kez de adının yazılı olduğu yardım aracı yüzünden tepkilerin hedefi oldu. Yalçın, Bodrum Mazı, Manavgat ve Marmaris'e 4 kamyonluk yardım gönderdi. Aracı gören bazı vatandaşlar, yardımları geri göndermek istedi. Bir grup vatandaş ise, “Öyle bir lüksümüz yok” diyerek bu girişimi engelledi.