Tolga Çevik'ten sürpriz evlilik teklifi

Tolga Çevik'ten sürpriz evlilik teklifi
Güncelleme:

Ünlü komedyen Tolga Çevik, eşi Özge Yılmaz Çevik'in doğum gününde yeniden evlenme teklifinde bulundu.

Tolga Çevik, 2004 yılında meslektaşı Cem Yılmaz'ın kız kardeşi Özge Çevik ile nikah masasına oturmuştu. Tuna ile Tan adında iki çocukları olan çift doğum günü paylaşımlarıyla sevenlerini güldürdü.

DÜZ ÇÖKÜP EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ!

Özge Çevik, 40 yaşına bastı. Tolga Çevik de eşinin doğum gününde sürpriz yaptı. 48 yaşındaki ünlü komedyen, eşinin doğum gününe özel tektaş yüzük aldı, önünde diz çöktü. İki çocuğunun annesine yeniden evlenme teklifinde bulundu. O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Özge Çevik, şu ifadeleri kullandı:

"40'ıncı yaşımın gelişini evlilik teklifiyle yumuşatan eşime teşekkürlerimi sunar, yavrularımız ve gıdılarımızla beraber nice mutlu yıllarımız olmasını dilerim. Sizlere de mutlu yıllar dilerim."

Tolga Çevik eşinin paylaşımı kendi hikayesinden yayınlayıp '18 yıl kadar geç teklif ettim ama yine de kabul etti! Kesin evleneceğiz' yazdı. 

Tolga Çevik'ten sürpriz evlilik teklifi - Resim : 1

"İYİ Kİ DOĞDUN EVİMİZİN HER ŞEYİ"

Tolga Çevik ise eşiyle sarıldıkları bir fotoğrafı paylaşıp "İyi ki doğdun eşim… Hep bizim ol, hep gülücüklerle ol. Evimizin her şeyi. Seni çok seviyoruz. Nice mutlu yaşların olsun" notunu düştü.