''31 Mart’ta Türkiye’ye seçim üzerinden darbe yapılmıştır''

''31 Mart’ta Türkiye’ye seçim üzerinden darbe yapılmıştır''
Güncelleme:

Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, seçim sonuçlarına ilişkin olarak "31 Mart seçimlerine İstanbul darbesi yapılmış. Türkiye’ye darbe yapılmış. Seçimler üzerinden, sandıklar üzerinden darbe yapılmıştır" dedi.

İbrahim Karagü

"* 31 Mart'ta Türkiye'ye seçim üzerinden darbe yapılmıştır. * Bir İstanbul projesi için FETÖ'cüler kullanılmıştır. * 15 Temmuz sonrasının ilk adımları atılmıştır. * Öyleyse İstanbul'da seçimler yenilenmeli" başlığıyla yayımlanan yazısında Karagül, "Çok ince bir hesap, çok detaylı bir planlama yapılmış. Ekipler kurulmuş, hazırlıklar yürütülmüş, koordinasyon sağlanmış, kimlerin ne yapacağı, kimlere ne tür görevler verileceği belirlenmiş" ifadesini kullandı.

Karagül ayrıca dün akşam Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda da "İstanbul'da seçimler yeniden yapılmalı!.. Çünkü: 31 Mart'ta Türkiye'ye, seçimler üzerinden, açık bir darbe yapıldı. Bu, seçim hilesi ve yolsuzluk değil, çokuluslu müdahaledir. Operasyon FETÖ ve kripto PKK'lılar üzerinden yürütüldü. Ama arkasındaki akıl, 15 Temmuz aklıdır." ifadelerini kullandı.

İŞTE O PAYLAŞIM: