Akit TV'de skandalın yeni adı: ANIRKABİR!

Güncelleme:

Anıtkabir'deki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını ekranlarına taşıyan ve devlet erkanının Anıtkabir'i ziyaretinin haberini veren Akit TV ise bir skandala imza atarak haberi, 'Devletin zirvesi Anırkabir'de' olarak verdi.

Anıtkabir'deki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını ekranlarına taşıyan Akit TV haberi, 'Devletin zirvesi Anırkabir'de' olarak servis etti. 

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sebebiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir'de yapılan tören televizyonlardan canlı olarak yayınlandı. Bu sırada devlet erkanının Anıtkabir'i ziyaretinin haberini veren Akit TV ise bir skandala imza atarak haberi, 'Devletin zirvesi Anırkabir'de' olarak verdi.

İLK SKANDAL DEĞİL

Akit TV daha önce de bazı skandallarla gündeme gelmişti. Fatin Dağıstanlı’nın sunduğu Pazar Manşeti programında Ayasofya ile ilgili olarak, “Şu mesaj önemliydi, bunun arkasına bir hilafet gelmeli, ben bunu önemsiyorum çünkü. Ki siz çok iyi analiz ettiniz. Bunun hem siyasal hem ekonomik çok büyük bir getirisi de olacak Türkiye bağlamında. Hem de ümmet için de önemli bir gelişme olacak” ifadeleri kullanılmıştı.

Akit TV'de 2018 yılında ekrana gelen “Gün Başlıyor” programında, sunucu Ahmet Keser “Sivil öldürecek olsak Cihangir’den başlarız… Nişantaşı, Etiler… Bir sürü hain var… Türkiye Büyük Millet Meclisi var… ” sözleriyle skandal bir açıklamaya imza atmıştı.

"KASITLI DEĞİLDİ"

KJ’deki hata sonrası Akit TV’den yapılan açıklamada, bir kastın bulunmadığı ve yapılan yazım hatasından ötürü üzgün oldukları belirtildi. Kanaldan yapılan açıklamada "Yapılan yazım hatasından dolayı üzüntümüzü paylaşmak istiyoruz" denildi.

 

Seçiniz...