Dilipak'tan Erdoğan'a çok ağır sözler!

Dilipak'tan Erdoğan'a çok ağır sözler!
Güncelleme:

AK Parti iktidarına yakınlığıyla bilinen Abdurrahman Dilipak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile en son ne zaman görüştünüz sorusuna "Bana edepsiz diyen birisiyle ben neden görüşeyim" diyerek yanıt verdi.

AK Parti iktidarına yönelik sert eleştirilerinin ardından AK Parti'nin hedefi haline gelen gazeteci Abdurrahman Dilipak Halk TV'de katıldığı programda kendisini muhafazakar olarak tanımlayan bazı kesimlerin lüks hayat tarzlarını eleştirdi. 

Gözde Şeker'in sunduğu 'Söz Sende' programında konuşan Dilipak şu ifadeleri kullandı: "Bunlar sonradan görmüşlüğün, açlığın, edepsizliğin, görgüsüzlüğün göstergesi. Toplumun dine yaklaşımını olumsuz etkiliyor. Ahlaktan uzaklaştıktan sonra hakikatı bulmaları mümkün değil. AK Parti içinde konuşmasalar bile yüzde 70'e yakın bir kesim bu gidişin yanlış olduğunu ve bir sözüm bulmaları gerektiğini düşünüyorlar. AK Parti beni mahkemeye veriyor ama tek bir AK Parti'liden tek bir sitem duymadım. Şikayet edenler troller."

Abdurrahman Dilipak, gazeteci Barış Terkoğlu'nun "Erdoğan'la en son ne zaman görüştünüz" sorusunu ise şöyle yanıtladı. "İl başkanlarını toplayıp "Bir edepsiz ağzımıza almaktan haya edeceğimiz sözlerle bize saldırıyor" dediği günden beri aramadım. Bana edepsiz diyen birisiyle ben neden görüşeyim?" diye konuştu.

Abdurrahman Dilipak'ın İstanbul Sözleşmesi'ni konu aldığı "AK Parti içindeki FETÖ’nün zihniyet ikizi ve AK Parti’nin papatyaları” başlıklı yazısının ardından AK Parti Kadın Kolları ve KADEM üyeleri 81 ilde Dilipak hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. AK Parti Genel Başkanlığı da 500 bin liralık tazminat davası açmıştı. Abdurrahman Dilipak 100 bin TL tazminat ödemeye mahkum edilmişti.