En beğenilen program ''Kedicikler'' çıktı !

En beğenilen program ''Kedicikler'' çıktı !

RTÜK, vatandaşlara en beğendikleri programları sordu.

A9 TV’de yayınlanan “Adnan Oktar ile Sohbetler” programı ve dekolte kıyafetleriyle dikkat çeken Kedicikler, yapılan ankette beğeni rekoru kırdı.

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), vatandaşların TV’lerde en beğendikleri programlar için bireysel başvuruları değerlendirdi. Buna göre, RTÜK Çağrı Hattı, web sayfası ve RTÜK mobil aracılığı ile 2 günde toplam 622 bildirim geldi.

Bildirimlere göre, “en beğenilen program”, Adnan Oktar’ın ünlü “Kedicikleri” oldu. A9 TV’de “Adnan Oktar ile Sohbetler” adlı programda dekolte giysileri ve hareketleriyle dikkat çeken Kedicikler, beğeni rekoru kırdı. 2 günde yapılan 622 başvurunun 275’i, Kedicikler’i beğendi. Kedicikler için sadece 5 kişi “Genel ahlaka aykırı” dedi.

a-624.jpg

ESRA EROL’A BÜYÜK ŞOK

Ancak RTÜK’e göre bu başvurular planlı. Amaç ise, RTÜK’ün “halk seviyor” diyerek ceza kesmeme yönünde değerlendirme yapması. RTÜK’e yapılan bildirimlere göre izleyiciler, Esra Erol ve Zuhal Topal’ın sunduğu evlilik programlarını ise ‘genel ahlaka aykırı’ buldu.