Manchester City’den Fellaini’ye olay gönderme

Manchester City’den Fellaini’ye olay gönderme
Güncelleme:

Manchester City'nin Fransızca resmi hesabı, Manchester United'de forma giyen Fellaini'ye çok sert bir göndermede bulundu.

 İngiltere Premier League’de sezona damga vuran Manchester City, sosyal medyada da gündeme oturmuş durumda. Manchester’ın mavi cephesinin Fransızca resmi Twitter hesabının paylaştığı bir fotoğraf ve taraftarla girilen diyalog sosyal medyaya damga vurdu.

Geçen gün City’nin sis altında yaptığı antrenmandan Leroy Sane’nin bir fotoğrafını paylaşan hesap, “Sisler tarafından gizleneni bulabiliyorsanız sizinle baş edilemez” ifadesini kullanırken bir futbolsever saç stilinden esinlenerek fotoğraftaki kişinin Manchester United’ın orta saha oyuncusu Marouane Fellaini olduğunu tahmin etti.

Resmi hesabın bu tahmine verdiği yanıt ise “Hayır, fotoğraftaki bir futbolcu” oldu. Bu sert yanıt binlerce beğeni aldı. Premier League’de liderlik koltuğunda oturan Manchester City, en yakın takipçisi Manchester United’ın 11 puan önünde yer alıyor. Manchester City’den Fellaini’ye olay gönderme - Resim : 1

Skor