Ahmet Hakan'dan Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım cephelerine yanıt

Ahmet Hakan'dan Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım cephelerine yanıt
Güncelleme:

Ekrem İmamoğlu'nu konuk ettiği canlı yayındaki tavırları nedeniyle hem Ekrem İmamoğlu hem de Binali Yıldırım'ın seçmenleri tarafından eleştirilen Ahmet Hakan sessizliğini bozdu.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, CNN Türk'teki Tarafsız Bölge programında yayının yarıda kesilmediğini belirterek "Dinle beni ey iki taraf. Ne yalakalık etmeye odaklı bir gazeteciyim ben... Ne de madara etmeye odaklı bir gazeteciyim ben" dedi.

Ahmet Hakan kendi ifadesiyle "her iki tarafa" seslendiği yazısında "Binali Yıldırım karşıma çıktığında... “Aman da Binali Beyciğim... Yaman da Binali Beyciğim... Nasıl da oylarınızı çaldılar göz göre göre... Hırsız bunlar hırsız” falan diye goygoy yapmam." derken "Ekrem İmamoğlu karşıma çıktığında... “Aman da Ekrem Beyciğim... Yaman da Ekrem Beyciğim... Bir güneş gibi doğdunuz İstanbul’umuzun üstünüze... Güneşte leke var, sizde yok” falan diye goygoy yapmam." dedi.

Hatırlanacağı gibi önceki günlerde gazeteci Ahmet Hakan CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge adlı programda CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nu canlı yayında konuk etmiş ve bu programın "rejiye gelen bir telefonla" erken bitirildiği iddia edilmişti.

Ekrem İmamoğlu'ndan Ahmet Hakan'a Halk TV'den eleştiriEkrem İmamoğlu'ndan Ahmet Hakan'a Halk TV'den eleştiri

Ahmet Hakan'a sosyal medyada tepki yağmuru !Ahmet Hakan'a sosyal medyada tepki yağmuru !

İmamoğlu'ndan Ahmet Hakan'a: Savunacaksan çağır onla konuşayımİmamoğlu'ndan Ahmet Hakan'a: Savunacaksan çağır onla konuşayım

Ahmet Hakan'ın yazısının tamamı için...