Aslı kendini Burak’ın akışına bırakıyor !

Aslı kendini Burak’ın akışına bırakıyor !
Güncelleme:

Çilek Kokusu heyecan dolu yeni bölümü ile kaldığı yerden devam edecek

 

Yapımını Gold Film‘in, senaristliğini Aslı Zengin yönetmenliğini Adnan Güler’ yaptığı, kadrosunda  Demet Özdemir,Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan’ın yer aldığı  “Çilek Kokusu” yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor.

Her hafta ayrı bir sürprizin ekrana geldiği dizinin bu bölümünde Aslı ve Burak, herkesten uzakta başbaşa bir gün geçirecek. Çilek Kokusu yeni bölümünde beraber geçirdikleri bugünü en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Burak, duygularının gerçekliğini Aslı\'ya ispat etmeye çalışacak. Ancak, tam Aslı Burak\'ın duygularına inanacakken, yaşanan bir gelişme, dengeleri alt üst edecek.

Burak, Aslı’nın kendisinden hoşlandığına emin olmak için baş başa kalabilecekleri bir plan yapar. Aslı ilk defa ev ve iş ortamının vermiş olduğu huzursuzluktan kurtulup, kendini Burak’ın akışına bırakır. Gittikleri yerde Aslı ve Burak’ı bir sürpriz beklemektedir.  Burak’ın kimseye haber vermeden ortadan kaybolması beraberinde bir takım sorunların çıkmasına sebep olur. Volkan, Çağla’nın yönlendirmesiyle ilk defa Aslı’ya başka bir gözle bakmaya başlar.