Vazonun içindeki sır ne?

Vazonun içindeki sır ne?
Güncelleme:

Fox TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Kadim Dostum’da komedi ve maceralar hız kesmeden devam ediyor.

Kadim ve Dostum ailelerinin hayatına bir anda giren Hanna ile ortalık iyice karışıyor. Bu akşam yayınlanacak olan bölümde izleyiciyi komedi dozu yüksek ve heyecanlı bir bölüm bekliyor.

Yapımcılığını Boyut Film / Murat Tokat’ın üslendiği,  İlker Aksum, Metin Yıldız, Eren Hacısalihoğlu, Murat Eken, Damla Aslanalp, Dilara Asyürek, Arif Erkin,  Tarık Papuççuoğlu, Zeyno Üstünışık,  Nilgün Karababa, İpek Ayaz, Doğukan Polat, Erol Aksoy, Ünal Silver, Aydan Burhan, Dilek Çelebi, Suna Selen, Dilşah Demir, Şenay Aksoy, Sinan Bengier ve Elif Sümbül Sert’in rol aldıkları Kadim Dostum, iki telkari ustası dede ve  leblebici çocuklarının 60 yıllık bir rekabetini konu alıyor. 

 3. Bölüm Özeti

Hanna’nın kucağında bir vazoyla Mardin’e, Dostum ailesine gelmesiyle ortalık oldukça karışır. Bayram Kadim ve torunu bu vazonun peşine düşerek onu ele geçirmenin planlarını yaparken, Dostum ailesinde de vazonun içindeki sırrın şoku yaşanmaktadır.

Mümtaz ve Bilal de hem Kadim hem de Dostum ailelerinin dükkanlarını kurtaracak para kaynakları bulmalarının paniği içinde, her iki ailenin de işini bozmak için harekete geçerler.

Ferzan yakasındaysa, Cemile bir an önce nişanlanarak evlenmenin  peşindeyken, Ferzan Hanna’yı bir türlü aklından çıkaramamaktadır.

Kadim Dostum her Çarşamba saat 21:00\'da Fox ekranlarında...