Yeter dizisinin tanıtımı rekor kırdı

Yeter dizisinin tanıtımı rekor kırdı
Güncelleme:

Atv’nin, yayına girmeden gündeme oturan iddialı dizilerinden Yeter’in ilk tanıtım filmi, yayına girer girmez ilgi odağı oldu.

Twitter Türkiye gündeminde de yer alan ve ses getiren fragmanı izleyenler sosyal medyada diziyle ilgili birçok mesaj paylaştılar.

Türkiye’nin kanayan yaralarından aile içi şiddete parmak basan etkileyici senaryosuyla dikkat çekecek dizinin ilk tanıtımında da izleyenleri derinden etkileyecek duygusal sahneler yer alıyor.

Yeter’in büyük ilgi gören ilk tanıtım filmini izleyenler, eşinin duygusal şiddetini onunla dans ederken yaşayan ve gözyaşlarını tutamayan Aylin’e (Pelin Karahan) sevgi mesajlarıyla destek oldular. Aile fertlerine karşı işlenen psikolojik şiddetin gölgesinde var olma savaşı verenlerin dramını ekranlara yansıtacak Yeter’de Pelin Karahan ve Yurdaer Okur başrolleri paylaşıyor.

Yapımcılığını Koliba Film’in üstlendiği, senaryosunu Vilmer Özçınar ve Nalan Merter Savaş’ın kaleme aldığı dizide, Korel Cezayirli, Ayşin Yeşim Çapanoğlu, Selen Domaç, Tolga Evren ve Tuğçe Kurşunoğlu  gibi isimler de  rol alıyor. Yeter, Aralık ayı içerisinde atv ekranlarına gelecek.