Ünlü kick bokscu'dan olay hareket !

Güncelleme:

Ünlü Kick boks sporcusu Richard Abraham'ın 8 yaşındaki kızıyla yaptığı antrenman görüntüleri tepkilere neden oldu.

Dünyaca ünlü ABD’li kick boks sporcusu Richard Abraham’ın paylaştığı bir video ortalığı karıştırdı. Henüz 8 yaşındaki kızı ile yaptığı antrenmanın videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Richard Abraham’ın, küçüçük kızına tekme atması takipçilerinin büyük tepkisini çekti.

“Kızımla vakit geçiriyor ve ona hayat dersi veriyorum” başlığı ile paylaşılan videoda eline vuruş yastığı verdiği kızının “Haydi” şeklindeki sözünün ardından “Emin misin?” diye soran Richard Abraham, henüz cevabı dinlemeden kızına sert bir tekme savurdu. Ne olduğunu anlayamayan ve bir anda ayakları yerden kesilen küçük kız, şans eseri gülerek ayağa kalktı. Olayın dehşetinin farkında olmayan 8 yaşındaki kızının yanına giden Richard Abraham, “İyi misin?” diye sorarak kızını yerden kaldırdı.

Bu videoyu sosyal medyadan paylaşan ünlü sporcu, takipçilerinin sert tepkileri ile karşılaştı. Videoyu izleyenler, yapılan hareketin büyük bir sorumsuzluk olduğunu fikrinde birleşirken, 8 yaşındaki bir kız çocuğuna böyle tekme atılmasının büyük facialara neden olabileceğinin altını çizdiler. “Kızın bacağı kırılabilir hatta daha ciddi hasarlar alabilirdi” diyen takipçiler, bu hareketin ne kadar tehlikeli olduğunu bilmeyen Richard Abraham’ı aptallıkla suçladı.

‘Maximus’ lakaplı Richard Abraham, şimdiye kadar çıktığı 17 profesyonel karşılaşmanın 12’sini kazanmayı başardı.

Skor