Balkan Cup'ta Salih Uçan rüzgarı

Balkan Cup'ta Salih Uçan rüzgarı
Güncelleme:

U11 İzmir Balkan Cup'a İtalya Serie A'da AC Roma forması giyen futbolcumuz Salih Uçan renk kattı.

Altınordu'nun 7 Balkan ülkesinden takımların katılımıyla düzenlediği U11 İzmir Balkan Cup'a İtalya Serie A'da AC Roma forması giyen futbolcumuz Salih Uçan renk kattı.

Selçuk-Efes Tesisleri'ndeki organizasyona ev sahibi Altınordu'nun yanı sıra Bursaspor, Bornova Yeşil Karma, Bornova Beyaz, Gümüşordu, Bulgaristan'dan Arda Kırcaali, Makedonya'dan Belasica ve Bregalnica, Yunanistan'dan İskeçe ve Gümülcine Türk Gençler Birliği, Arnavutluk'tan Tiran, Kosova'dan Wnner Prizren ve Korriku, Bosna Hersek'ten Sarajevo ile Sırbistan'dan FK Tutin takımları katıldı. İspanyol temsilcisi Athletic Bilbao da onur konuğu olarak turnuvada yer aldı.

İzmir'de yetiştikten sonra önce Fenerbahçe, ardından da Roma'nın yolunu tutan Salih Uçan, kupanın başlama vuruşunu Bosna Hersek Fahri Başkonsolsu Kemal Baysak, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Eski Futbol Federasyonu Başkanı Kemal Ulusu, Yönetici Barış Orhunbilge, gazeteci Ali Ece ve Sarajevolu miniklerle birlikte yaptı. Miniklere öğütler veren Salih, "Ben de Marmaris'te Geleceğin Yıldızları isimli turnuvada forma giyerken keşfedilmiştim. Hep iyi bir futbol olmayı düşledim ve bunun için çok çalıştım. Sizler de geleceğin yıldızı olmak istiyorsanız çok çalışın ve antrenörlerinizin sözünden asla çıkmayın" dedi. Küçük futbolcular Salih'le bol bol fotoğraf çektirdi.