''Beşiktaş maçında sert basketbol oynamalıyız''

''Beşiktaş maçında sert basketbol oynamalıyız''
Güncelleme:

Banvit Başantrenörü Ernak, "Beşiktaş Sompo Japan maçında, mümkün olduğu kadar sert basketbol oynamamız gerekiyor" dedi.

Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Banvit'in  başantrenörü Selçuk Ernak, hafta sonu Beşiktaş Sompo Japan ile yapacakları maçta  sert basketbol oynamaları gerektiğini söyledi.
 
Kara Ali Acar Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenmanın ardından  gazetecilere açıklama yapan Ernak, ligin ciddi ekiplerinden Beşiktaş Sompo Japan  ile İstanbul'da karşılaşacaklarını belirtti.
 
Beşiktaş Sompo Japan takımının kendi sahasında 90 ve üzerinde sayı  atabilen bir takım olduğunu vurgulayan Ernak, şöyle konuştu: "Öncelikle defans anlayışımızı bu maça yansıtıp, mümkün olduğu kadar  sert basketbol oynamamız gerekiyor. Bu sayıları kabul edersek, maçı  kazanabilmemiz mümkün olmaz. İlk yarının son haftasında Türkiye Kupası'nın son  8'ini oluşturacak takımlar belli olacak. Bu maç, bu açıdan Beşiktaş Sompo Japan  adına da çok önemli bir karşılaşma olacak. Son haftalarda aldığımız sonuçların  ardından takım olarak üst grupta kendimize yer bulduk. Bu pozisyonumuzu korumak  ve geliştirmek istiyoruz. Her iki takımın da önemseyeceği ve oynanacak güzel  basketbol ile izleyenlerin çok memnun olacakları bir maç olacak."