''Türkiye Cumguriyeti'ne göz dikenler...''

''Türkiye Cumguriyeti'ne göz dikenler...''
Güncelleme:

Ergin Ataman, maçla çok ilgilenmedikleri bir dönem içerisinde olduklarını söyledi.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftasında konuk olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 71-61 yenilen Galatasaray Odeabank'ta Başantrenör Ergin Ataman, maçla çok ilgilenmedikleri bir dönem içerisinde olduklarını belirtti.

Ataman, çok üzüntülü ve sinirli olduklarını ve bugün kalkan cenazeleri izlerken babasız kalan o çocukları görünce içlerinde fırtınalar koptuğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: "Şunu da özellikle söylemek istiyorum. Dünden beri bakıyorum Amerika Birleşik Devletleri'nden, Avrupa Birliği liderlerinden taziye mesajları geliyor. Bizim Türk toplumu olarak taziyeden fazla beklentilerimiz var. Kendilerinden onu da bir spor adamı olarak buradan belirtmek istiyorum. Acımızı paylaşan dünyadaki tüm spor adamlarına teşekkür ediyorum. Biz her zaman polis, asker ve devletimizin yanındayız. Tarih boyunca Türkiye Cumhuriyeti'ne göz dikenler hep hüsrana uğramıştır. Biz bunları okuduk, büyüklerimiz ise yaşadı. Bundan sonra da göz dikenler ilelebet hüsrana uğrayacaklardır." 

Erdoğan mücadeleden memnun
 
İstanbul Büyükşehir  Belediyespor'un başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, ortaya konan mücadeleden oldukça  memnun olduğunu söyledi
 
.Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erdoğan, uzun zaman sonra bu kadar tempolu antrenman yapma şansı elde ettiklerini belirterek, "Maç içerisinde inişler ve çıkışlar oldu ama sanırım maçın genelinde enerjiyi ortaya daha fazla koyan taraf bizdik. Galatasaray Odeabank takımının yorgunluğu var, hakkını teslim etmek lazım. Gerçekten kaliteli bir kadroya sahipler. Karşılaşmanın son 4-5 dakikasında hücum tercihleri konusunda hata yaptık ama Calloway'in attığı üç sayılık basket bizi rahatlattı. Takım olarak ilk kez böylesine önemli bir rakibe karşı hiç kopmadan oynadık." ifadelerini kullandı.