FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde program

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde program

A Grubu'nda Fenerbahçe ile Uniqa Sopron, Galatasaray ile ESBVA-LM, B Grubu'nda Abdullah Gül Üniversitesi ile İspanyol Spar Citylift Girona takımları karşılaşacak.

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde A Grubu'nda Fenerbahçe,  Macaristan temsilcisi Uniqa Sopron'u, Galatasaray, Fransız ekibi ESBVA-LM'i, B  Grubu'nda ise Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ Spor), İspanyol Spar Citylift Girona  takımını konuk edecek.
 
Avrupa Ligi'nin 4. haftasında, A ve B Grubu'nda yarın ve 5 Kasım  Perşembe günü 8 karşılaşma oynanacak.
 
Rusya'nın Dinamo Kursk takımına deplasmanda 72-40 kaybederek lige  başlayan, Slovakya temsilcisi Good Angels'ı 62-45 mağlup eden ve son maçında  ESBVA-LM takımını 14 sayı farkla 69-55 yenerek A Grubu'nda 5 puanla 4. sırada yer  alan Fenerbahçe, Macaristan temsilcisi Uniqa Sopron ile yarın TSİ 20.00'de  karşılaşacak.
 
Aynı gruptaki ilk maçında İtalyan ekibi Familia Schio'ya evinde 75-58  yenilen, ikinci maçında Rusya'nın Dinamo Kursk takımını İstanbul'da 62-55 mağlup  eden ve son maçında ise deplasmanda Slovak ekibi Good Angels Kosice'ye 54-49  mağlup olarak 7. sırada yer alan Galatasaray ise Fransız ekibi ESBVA-LM'yi Abdi  İpekçi Arena'da yine TSİ 20.00'de ağırlayacak.
 
İlk iki maçında Çek Cumhuriyeti'nin USK Prag ve Belçika'nın Castors  Braine takımlarını mağlup etmesinin ardından ilk mağlubiyetini geçen hafta  Fransa'nın Tango Bourges Basket takımına 63-57 yenilerek alan ve B Grubu'nda 4.  sırada bulunan AGÜ Spor ise Kadir Has Spor Salonu'nda İspanyol takımı Spar  Citylift Girona'yı TSİ 18.00'de konuk edecek.
 
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde haftanın programı şöyle:
 
A Grubu: Yarın: 
Dinamo Kursk - Good Angels
Fenerbahçe - Uniqa Sopron
Galatasaray - ESBVA-LM
 
5 Ekim Perşembe: 
Famila Schio - Perfumerias Avenida
 
B Grubu: Yarın: 
Abdullah Gül Üniversitesi - Spar Citylift Girona
USK Prag - Wisla Can-Pack
Bourges Basket - Nadezhda
 
5 Ekim Perşembe: 
UMMC Ekaterinburg - Castors Braine