Fenerbahçe'den Galatasaray'a büyük fark !

Fenerbahçe'den Galatasaray'a büyük fark !
Güncelleme:

ahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında Fenerbahçe Doğuş, Galatasaray Odeabank'ı 62-83'lük skorla mağlup etti.

Galatasaray Odeabank, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde seyircisiz maçta sahasında konuk ettiği Fenerbahçe Doğuş'a 62-83 mağlup oldu.

Fenerbahçe Doğuş, Galatasaray Odeabank deplasmanında karşılaşmaya oldukça etkili başladı. Ahmet Düverioğlu ile basketler bulan Fenerbahçe, ilk 5 dakikalık bölümü 3-13 önde geçmeyi başardı. Erman Kunter'in molası sonrası Galatasaray 7-0'lık seriyle döndü ve 3 dakika kala skor 10-13'e geldi. Periyodun sonunda kenardan gelen Sloukas ile etkili olmayı başaran Fenerbahçe Doğuş, periyodu 12-21 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe Alex Renfroe ve Richard Hendrix'in etkili oyunuyla başlayan Galatasaray Odeabank, ilk 3 dakikada skoru 20-26'ya getirdi. Wanamaker ve Sloukas ile basketler bulan Fenerbahçe ilk 5 dakikalık bölümü de 24-30 önde geçti. Çeyreğin ikinci bölümünde Jason Thompson ile etkili olan Fenerbahçe Doğuş, farkı tekrar arttırmayı başardı ve ilk yarıyı 31-43 önde kapattı.

Fenerbahçe Doğuş, üçüncü çeyreğe Melih ve Guduric'in basketleriyle etkili başlayarak farkı açtı. Çeyreğin ilk 5 dakikalık bölümü 36-51 ile geçildi. Kalan bölümde de Melih ve Guduric ile etkinliğini sürdüren Fenerbahçe Doğuş, Egehan Arna'dan bulduğu son saniye üçlüğü ile çeyreği 40-63 önde tamamladı.

Son çeyreğe Galatasaray Odeabank, Rakeem Christmas'ın basketleriyle başladı. Fakat Fenerbahçe Doğuş, Türk oyuncularından aldığı katkılarla ilk 5 dakikalık bölümü 52-76 üstün geçti. Kalan bölümde Guduric ile etkinliğini sürdüren ve farkı koruyan Fenerbahçe, maçı 62-83 kazanan taraf oldu.

Toplam 62 sayı atabilen Galatasaray Odeabank'ta sadece iki isim çift haneli skorlara çıkabildiler. Alex Renfroe 13 sayı, 8 asist ile oynarken Richard Hendrix de maçı 12 sayıyla tamamladı.

Fenerbahçe Doğuş cephesinde Marko Guduric 18 sayıyla en skorer isim olurken Melih Mahmutoğlu da 16 sayıyla maçı tamamladı. Kostas Sloukas da 12 sayıyla çift hanelere çıkan diğer isim oldu.

Fanatik