Transferini esnaf yaptı !

Transferini esnaf yaptı !
Güncelleme:

Ozan Bulkaz, yabancı transferini iki yardımcısı dışında biri esnaf, biri öğrenci ve bir de genç menajerle birlikte yaptıklarını açıkladı.

Spor Toto Süper Basketbol Ligi'ne Fenerbahçe'yi yenerek giren Muratbey Uşak'ta her zaman olduğu gibi yabancı oyuncular ön plana çıktı. Ligde 3. yılına giren ve özellikle ABD'li transferleri ile dikkat çeken Uşak'ta bu sezonun yıldız adayı ise Fenerbahçe potasına 30 sayı bırakan Shaquille ONeal McKissic oldu. Koç Ozan Bulkaz da yabancı transferlerini nasıl yaptıklarını şöyle anlattı: "Yabancı oyuncu konusunda 6 kişilik bir ekibimiz var. Biri ben, ikisi asistanlarım Aybars ve Buğra.

MCKISSIC BÜYÜKLERE GİDER
 
Diğer üç kişiden biri, belki de inanmayacaksınız ama Uşak'taki bir esnaf. Kalanlar ise İstanbul'da meraklı bir öğrenci ve bir genç menajer... Karar verirken bu 6 kişi oylama yapıyoruz, hepimizin oyunu alan oyuncuları da transfer ediyoruz. F.Bahçe'ye 30 sayı atan McKissic, Yaz Ligi'nde Erdem Can'ın çalıştığı Utah'ta oynuyordu. Gelecek sezon için 3 yabancı oyuncumuz şimdiden hazır."
 
Sabah