Ceyhun Gülselam geleceğine karar verdi

Ceyhun Gülselam geleceğine karar verdi
Güncelleme:

Hannover'de düşme üzüntüsü yaşayan Ceyhun Gülselam, takımdan ayrılacağını açıklarken, geleceği hakkında konuştu.

Bundesliga’da küme düşen Hannover’de forma giyen Ceyhun Gülselam, takımdan ayrılacağını açıklarken, gelecek planları hakkında da görüş bildirdi.

Radyospor’da Haber Aktif programına katılan ve hakkında çıkan transfer iddialarını yorumlayan Ceyhun Gülselam, “Sözleşmem bitiyor bu sene. Hannover’e başka bir rota çizeceğimi ilettim, teşekkür ettiler. Ben futboluma konsantre oluyorum. Benim de kulağıma geliyor bazı şeyler. İspanya’da, İngiltere’de, Almanya’da oynamayı herkes ister. Farklı bir lig olursa düşünürüm ben de. Türkiye’den de gelen teklifler var tabi. İlk adımlarımı Türkiye’de attım, orası da olabilir. Kısmet bu işler. Avrupa’da her futbolcu oynamak ister. 28 yaşındayım ve sağlıklı bir karar vermek zorundayım” dedi.

Galatasaray’ın içinde bulunduğu durum hakkında da görüş bildiren 28 yaşındaki orta saha, “Dönem dönem olacak böyle şeyler. Galatasaray büyük bir camia, onun da hakkı vardır böyle bir sezon geçirmeye. Trabzonspor’da da oyadım. İkisi de büyük camia, ikisinin de bu dönemi atlatacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Beşiktaş’ta forma giyen Mario Gomez ve Galatasaray’da oynayan Lukas Podolski ile ilgili de konuşan Ceyhun, “Gomez her zaman kaliteli bir golcüydü, Türkiye’de de bunu gösteriyor. Podolski bazı talihsizlikler yaşadı ama o da çok iyi bir isim” ifadesini kullandı.

Son olarak eski takımı arkadaşı Melo ile ilgili de düşüncelerini dile getiren Ceyhun, “Melo önemli bir oyuncuydu. Kendisi antrenmanda bile olsa her kazanmak isteyen bir oyuncuydu. Her takımın böyle bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum” dedi.