Avni Yıldırım ve Yusuf Kangül rövanş için cumartesi günü ringe çıkıyor

Avni Yıldırım ve Yusuf Kangül rövanş için cumartesi günü ringe çıkıyor
Güncelleme:

Kendi sıkletlerinde başarıları ile Türkiye’yi gururlandıran boksörlerimiz Avni Yıldırım ve Yusuf Kangül, WBC Asya ve ilk kez verilecek olan WBC Türkiye Süper Orta Sıklet Şampiyonlukları için karşı karşıya geliyor. Kangül ve Yıldırım 14 Mayıs’ta İstanbul Akatlar’da kozlarını paylaşacak. Organizasyon S Sport ve

Profesyonel Türk boksunun zirvesindeki isimlerden Avni Yıldırım 2015 yılından sonra ilk kez Türkiye’de ringe çıkıyor ve Almanya doğumlu genç boksör Yusuf Kangül ile Türk boks tarihinde ilk kez verilecek WBC Türkiye Süper Orta Sıklet kemeri için karşı karşıya geliyor. İkili en son geçtiğimiz kasım ayında karşı karşıya gelmişti. Avni Yıldırım’ın galip ayrıldığı ringin ardından yeniden ayağa kalkan Yusuf Kangül rövanş istiyor. Kangül’ün rövanş isteğini kabul eden Avni Yıldırım ve rakibi 13 Mayıs’ta tartıya çıktı ve 14 Mayıs Cumartesi akşamı ringde kozlarını paylaşacaklar. Saat 18:30 itibarıyla başlayacak olan dövüş gecesinin tamamı canlı yayınla S Sport Plus uygulaması üzerinden izlenebilirken, gecenin son dövüşü olan Yıldırım vs Kangül karşılaşması ise S Sport Plus’ın yanı sıra saat 21:00’de S Sport’ta canlı yayınlanacak.

 Kangül ilk maçın intikamını alabilecek mi? Büyük hırsla çıktığı maçı kazanabilecek mi? WBC Asya ve WBC Türkiye Süper Orta Sıklet Unvan Maçı’nda kim kazanacak, kemerler kimde kalacak? Soruların cevabı Cumartesi akşamı cevap bulacak, organizasyon Türkiye’nin premier spor kanalı S Sport’tan ve Türkiye’nin sevilen spor uygulaması S Sport Plus’tan da canlı yayınlanacak.

 2015’ten sonra Türkiye’de ilk kez ringe çıkan Avni Yıldırım’ın Yusuf Kangül ile süper orta sıklet unvan maçı erken nakavt ile sonuçlanmazsa 10 raund sürecek. WBC Asya ve WBC Türkiye şampiyonluk yarışlarında ayrıca Türk boksör Berkay Varol’da Bosna Hersekli boksör Nikola Mrda ile kapışacak. Yine bir diğer Türk boksör Bayram Malka Bosnalı boksör Slavisa Simeunovic ile yumruk yumruğa gelecek. Fransız boksör Mourad Aliev de Bosnalı boksör Mirko Tindor ile karşı karşıya gelecek. Mohamed Khaloua vs. Giorgi Doliashvili, Hussein Muhamed vs. Drazan Janjanin, Ali Kyidin vs. Milos Veletic, Veljko Raznatovic vs. Attila Koros şampiyonluğun diğer maçları arasında.