''Yük vagonu Krasic''

''Yük vagonu Krasic''

Krasic yeni takımında ilk kez ilk 11'de görev aldı. Legia maçında forvet oynayan oyuncu hayal kırıklığı yarattı.

Fenerbahçe ile yollarını ayırarak Polonya'nın Lechia Gdansk takımına transfer olan Milos Krasic, yeni takımında ilk kez ilk 11'de forma giydi. Gdansk dün gece Legia Varşova ile Polonya Kupası çeyrek finalinde karşı karşıya geldi. Sırp futbolcunun ilk 11'de başladığı ve 90 dakika sahada kaldığı karşılaşmada Gdansk, güçlü rakibine 4-1 yenilerek kupadan elendi.
 
Lechia Gdansk'ın Korona ve Piast takımlarına karşı ligde oynadıkları maçlarda sonradan oyuna dahil olan Milos Krasic, bu kez önemli bir fırsat elde etse de bunu değerlendiremedi. Polonya basınındaki haberlere göre 30 yaşındaki futbolcu 90 dakike boyunca etkisiz bir görüntü çizdi.
 
Yavaş ve uyumsuz
Takım arkadaşlarının kendisine yeteri pas verdiği ve beslediği ancak buna karşın Krasic'in oldukça ağır kaldığına dikkat çekildi, "Top kendisine geldikten sonra yavaşlığı açık bir şekilde görülüyordu. Forvet olarak forma giydi. Ancak Juventuslu parlamayı başaramadı. Takım arkadaşlarıyla uyumu iyi değildi. Krasic ilk yarı etkisizdi, ikinci yarı adeta sahada yoktu" değerlendirmesi yapıldı. 
 
Yük vagonu benzetmesi
Sport.pl internet sitesinden Polonyalı gazeteci Konrad Ferszter ise Sırp futbolcu için şok bir tweet attı. Ferszter maçın canlı anlatımı sırasında "Yük vagonu Krasic'ten daha iyi manevra yapar" yorumunu yaptı. 

Milliyet