Aziz Yıldırım çelenk gönderdi !

Aziz Yıldırım çelenk gönderdi !

Aziz Yıldırım, Umut Bulut'u unutmadı ve cenaze törenine çelenk gönderdi.

Ankara’daki saldırıda babasını kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut’u spor camiasından isimler yalnız bırakmadı. Fatih Terim, Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak gibi isimler Kayseri’deki cenaze töreninde bulundular. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise çelenk gönderdi.

Galatasaraylı futbolcular Ryan Donk haricinda tam kadro Kayseri’de idi. Sakatlığı bulunan Hamit Altıntop da koltuk değnekleriyle takım arkadaşını acı gününde yalnız bırakmadı. Galatasaray taraftar grubu ultrAslan’a mensup taraftarlar da tecrübeli oyuncunun yanındaydı.

Yeşilhisar İlçesi’ndeki cenaze namazına gelenler arasında Kayseri Valisi Orhan Düzgün, TFF Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, TFF Yönetim Kurulu üyeleri; Ali Dürüst Cengiz Zülfikaroğlu, Müfit Erkasap, Fahri Yılmaz, Galatasaray Kulübü başkanı Dursun Özbek, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, kurul üyesi Bünyamin Gezer, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı, Galatasaray eski Teknik Direktörü Mustafa Denizli ve eski yöneticilerden Abdurrahman Albayrak’ın da olduğu görüldü.

Galatasaray’ın yönetim kadrosundaki isimlerin hepsi de bu acı günde Kayseri’de idi.