Emre Mor'a yakın koruma !

Emre Mor'a yakın koruma !

Nordsjaelland Teknik Direktörü Kasper Hjulemand, Emre Mor’a profesyonelliği öğreteceğini söyledi.

Türk Milli Takımı’nı seçerek Danimarka futbolunda şok yaratan 18 yaşındaki Emre Mor’un kulübü Nordsjaelland Teknik Direktörü Kasper Hjulemand, genç yeteneğe futbolu değil profesyonelliği öğreteceğini söyledi.

Danimarka Futbol Gala gecesinde Milliyet’in sorularını yanıtlayan Hjulemand, esprili bir şekilde Emre Mor’un Danimarka Milli Takımı’nı seçmesini arzuladığına vurgu yaptıktan sonra, kişilerin duygusal kararlarına her zaman saygı duyduğunu ve Emre’nin de duyguları doğrultusunda kendisini hissettiği yana karar verdiğini belirtti.

Emre’nin çok akıllı bir futbolcu olduğuna değinen Hjulemand, kendisine futbol öğretmeyeceğini fakat öğrenmesi gereken birçok şeyin olduğunun altını çizdi. Danimarkalı teknik adam, Emre’nin bir yıldan beri profesyonelliğe geçtiğine işaret ederken, dışarda nasıl davranacağı, uyuması ve yemesi gibi konularda daha çok şey öğrenmesi gerektiğini kaydetti.

Türk futbolcunun, Kopenhag maçındaki gibi takım futbolu oynaması gerektiğini belirten Hjulemand, Emre’yi ciddi baskı altında ve dizginleri elinde sıkı tutarak hazırladığını vurguladı. Kasper Hjulemand ayrıca, Türk futbolcunun saha içinde serbest oynadığını hissetmesini ve takım oyunu oynadığını da bilmesini istediğini sözlerine ekledi.

Milliyet