Galatasaray Aboubakar için ısrarcı !

Galatasaray Aboubakar için ısrarcı !
Güncelleme:

Gomis'in ayrılığı sonrası forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, Kamerunlu forvet Aboubakar için Porto ile temaslarını sürdürüyor.

Galatasaray golcü transferinde Aboubakar'ı almak için tüm şartlarını zorluyor. Beşiktaş'ta 2 sene önce kiralık oynayan Portolu yıldızı kadrosuna katmak için çabalayan Cim-Bom, Kamerunlu futbolcuyu ikna etti. 26 yaşındaki yıldız futbolcu ile 3.3 milyon euroda anlaşan sarı-kırmızılılar, Porto'ya ise kiralama bedeli olarak 3 milyon euro teklif etti. Taraflar arasındaki görüşmeler sürerken, Aboubakar'ın Galatasaray'a gelmek istemesi bu transferde sarı-kırmızılıların elini güçlendirdi.

Ayrıca Galatasaray, Swansea City'nin gözden çıkardığı 29 yaşındaki golcü oyuncusu Wilfried Bony'yi gündemine aldı. İstenen bonservis bedelinin yaklaşık 2.5 milyon euro olduğu belirtildi.

Galatasaray Aboubakar için ısrarcı ! - Resim : 1

HEYECAN YARATTI

Öte yandan Brezilyalı Pato'nun profil fotoğrafını 'Aslan' logosu ile güncellemesi 'Galatasaray'a geliyor' iddialarını gündeme getirdi. Ancak yöneticiler, tecrübeli golcünün transferi ile alakalı bir girişimlerinin olmadığını belirtti. Ayrıca Cim-Bom'a Fransız forvet Andre Pierre Gignac da önerildi. Sarı-kırmızılılar bu oyuncu için karşılaştıkları ağır fatura üzerine girişimde bulunmama kararı aldı. Senelik 5 milyon euro isteyen Gignac'ın 3 senelik mukavelede ısrarcı olduğu, ayrıca Meksika ekibi Tigres'in de 6 milyon euro bonservis istediği ifade edildi. 

Milliyet