GALATASARAY'DA İSTİFA DEPREMİ !

GALATASARAY'DA İSTİFA DEPREMİ !

Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer, Başkan Dursun Özbek ile yaşadığı tartışmanın ardından görevinden istifa etti.

Galatasaray yönetiminde sular durulmuyor. Başkan Dursun Özbek’in 4 üst düzey yöneticinin görevine son vermesinin ardından durumu eleştiren Genel Sekreter Fatih İşbecer, istifa etti.

İşbecer, Galatasaray Yönetim Kurulu’na verdiği istifa dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri,

Gördüğüm lüzum üzerine Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreterliği’nden, Sportif AŞ Başkan Vekilliği’nden ve diğer iştiraklerdeki tüm görevlerimden istifa ediyorum.

Türkiye’nin en büyük kulübü ve çocukluk aşkım olan Galatasaray’ın tarihe geçmiş başarılarına her ne olursa olsun, çok daha büyüklerini ve yenilerini ekleyeceğine ve bizleri gururlandırmaya devam edeceğine eminim.

Önümüzdeki dönemde üstleneceğiniz görevlerde hepinize başarılar dilerim.

Saygılarımla

Fatih İşbecer”

NE OLMUŞTU?

İşbecer ile Dursun Özbek’in arası, Finans Direktörü Gözde Turan’ın işten çıkarılmasının ardından açıldı. Durumu eleştiren İşbecer, yönetimi hedef alarak yazılı yaptığı açıklamada bazı idarecileri “Bizans oyunu” ve “entrika” yapmakla suçladı.

Fatih İşbecer, açıklamasında “Gözde Turan, Başkanın ‘Ben Sedef’i göndereceğim’ beyanı üzerine önüne getirdiğim her biri 15 yıllık finans geçmişi olan 3 CV’den Gözde’ninkini seçmesi üzerine işe başladı. Gözde’nin hazırlamama yardım ettiği ve sizlerle paylaştığım Galatasaray’ın 2016’daki zararını tahminlediğimiz raporun üzerinden 1 hafta geçtikten sonra bu konunun gündeme düşmesini de manidar buluyorum” değerlendirmelerinde bulundu.

Bunun üzerine zaten geçmişte yaptığı açıklamalar nedeniyle bazı yöneticilerin tepkisini çeken Fatih İşbecer, son Yönetim Kurulu toplantısında ağır bir dille eleştirildi. İşbecer’in yer almadığı toplantıda özellikle Dursun Özbek’in sınıf arkadaşı ve kulüp başkan yardımcısı Nasuhi Sezgin, genç yönetici hakkında sert sözler söyledi. Bazı yöneticilerin de bu eleştirilere katılması ve Fatih İşbecer’in hiçbir yönetici tarafından savunulmaması, istifa kararını tetikledi.