ManU kabustan uyandı !

ManU kabustan uyandı !
Güncelleme:

ManU, Stoke City karşısında 2 dakikada bulduğu gollerle galip geldi..

Premier League'de istikrarsız bir görüntü sergileyen ve zirve yarışının gerisine düşen Manchester United, zor anlar yaşadığı Stoke City karşısında 2 dakikada bulduğu gollerle galip geldi..

Manchester United 3 - 2 Stoke City
4' 0 - 1 Peter Crouch
43' 1 - 1 Robin van Persie
45' 1 - 2 Marko Arnautovic
78' 2 - 2 Wayne Rooney
80' 3 - 2 Javier Hernandez

Karşılaşmanın henüz 4. dakikasında topu ağlara yollayan Crouch, Stoke City'yi 1-0 öne geçirdi. Golün ardından oldukçaiyi bir performans sergileyen konuk ekip, yakaladığı fırsatları golle sonuçalandıramadı ve United, 43. dakikada skoru dengeledi. Rooney'nin kafa vuruşunu Begovic kurtardı, açılan topu düzgün bir vuruşla kaleye gönderen van Persie, golünü kaydetti: 1-1

İlk yarının son anlarında Stoke City, yeniden üstünlüğü yakaladı. Ceza sahasının birkaç metre gerisinden kazanılan serbest vuruşu kullanan Arnautovic, güzel bir vuruşla De Gea'yı avladı ve Stoke City ilk 45 dakikayı 2-1'lik üstünlükle tamamladı.

İkinci yarıda baskılı bir oyun sergileyen "Kırmızı Şeytanlar", aradığı golü 78. dakikada buldu. Robin van Persie'nin kullandığı köşe atışında şık bir kafa vuruşu ile fileleri havalandıran Rooney, skora denge getirdi.

Bu golün iki dakika sonrasında United öne geçti. 68. dakikada Cleverly'nin yerine oyuna dahil olan Meksikalı golcü Javier Hernandez, Evra'nın ortasında, altıpas içinden topa kafayı vurdu ve Old Trafford sakinlerini coşturdu: 3-2

Kalan bölümde skoru koruyan Manchester United, sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. United, puanını 14'e yükseltirken, galibiyet özlemi 6 maça çıkan Stoke ise 8 puanda kaldı.