''Real'in penaltısı verilmedi''

''Real'in penaltısı verilmedi''
Güncelleme:

Barcelonalı teknik adam, Real Madrid'in bir penaltısının hakem tarafından verilmediğini düşünüyor.

Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, takımının 2-1 galip geldiği El Clasico, Real Madrid'in bir penaltısının hakem tarafından es geçildiğini dile getirdi.

Geçtiğimiz haftasonu oynanan mücadelede Madridli oyuncular; ilk yarıda Adriano'nun elle oynadığı pozisyonda, ikinci yarıda ise Cristiano Ronaldo'nun yerde kaldığı pozisyonda penaltı beklemiş ancak hakem 'devam' demişti.

Hakemin penaltı kararlarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Martino, "Bana göre de orada bir hakem hatası vardı ama bu maç geride kaldı. Madridli oyuncuların yaptığı açıklamalara cevap vermek doğru değil. Bir hakemi bu kadar kolay eleştirmek bana doğru gelmiyor. Sonuçta onun da hata yapması mümkün." ifadelerini kullandı.

Kazanmayı hak ettiklerini de sözlerine ekleyen 50 yaşındaki teknik adam, "El Clasico'da ilk yarıda daha iyi oynayan taraf bizdik. İkinci devrenin ilk 25 dakikasında Real Madrid üstünlügü ele geçirdi ancak kalan dakikalarda dengeyi kurduk." şeklinde konuştu.

La Liga'da Atletico Madrid'in 1, Real Madrid'in ise 6 puan önünde liderliğini sürdüren Barcelona, bu akşam Celta Vigo ile karşılaşacak.

Goal