Lewandowski’nin yeni adresi belli oldu

Lewandowski’nin yeni adresi belli oldu
Güncelleme:

Bir futbol efsanesine dönüşen Bayern Münih'in 33 yaşındaki gol makinesi forveti Lewandowski, Almanya'dan İspanya devine transfer oluyor.

Bavyera ekibi Bayern Münih'e 2014 yılında transfer olan ve son olarak 2020 yılında sözleşmesini uzatan Lewandowski'ye Alman ekibinin 2 yıllık yeni sözleşme teklif ettiği ancak bu sözleşmenin, maaşında indirim yapması durumunda geçerli olacağı iddia edilmişti.

Deneyimli forvet de geleceğiyle ilgili olarak, "Spekülasyonlar hakkında ya da yeni sözleşmeyle ilgili çok fazla yorum yapmak istemiyorum. En iyi performansımı göstermeye odaklandım. Sahada iyi performans gösterdiğinizde hangi takım için oynadığınızın bir önemi yok. Artık tecrübeli bir oyuncuyum ve önümde yeteri kadar süre var. Acele etmek istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Polonya'dan TVP Sport'un haberine göre Barcelona, sözleşmesinin biteceği 2023 yılında geçerli olmak üzere Robert Lewandowski ile her konuda anlaşmaya vardı. Taraflar 3 yıllık sözleşme konusunda mutabık kalırken, Lewandowski'nin bu anlaşmayı kulüp başkanı Oliver Kahn'a bildirdiği belirtildi.