MHK'ye 'Yıldırım' çıkarma !

MHK'ye 'Yıldırım' çıkarma !

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, TFF Başkanı Demirören’le bir araya gelecek ve Yusuf Namoğlu’nu şikâyet edecek.

Moussa Sow'un Antalyaspor maçında iptal edilen röveşata golü Fenerbahçe'de bardağı taşırdı. 14. haftada zirvenin 7 puan uzağına düşen sarı-lacivertlilerde, Başkan Aziz Yıldırım topa girme kararı aldı. 

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın hakem hatalarından duyduğu rahatsızlığı, bizzat Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'e anlatacağı öğrenildi. Yaşanan hakem kararlarına dair ayrıntılı bir dosya hazırlatan ve görüntüleri tek tek çıkartan Fenerbahçe Başkanı, duyduğu rahatsızlığı federasyonun en tepesindeki isme aktaracak. 

Özellikle MHK ve Başkanı Yusuf Namoğlu'ndan şikayetçi olan Aziz Yıldırım, Cüneyt Çakır'a da tepkili. Yıldırım'ın, “Biz, böyle art niyetli hakemlerle kazanamayız. Hakem hataları olabilir ama sürekli sistemli ve standart dışı aleyhte kararlarla karşı karşıyayız. Böyle rezalet olmaz. Sow'un attığı nizami gol, penaltılarımız verilmiyor. Hesabını kim verecek? Biz sadece futbol konuşulsun istiyoruz ancak böyle hakemler ve MHK Başkanı'yla futbol konuşamayız” dediği kulislerden sızan bilgiler arasında…

AMK Gazetesi