Ahmet Çakar'dan Fatih Terim'e olay sözler

Ahmet Çakar'dan Fatih Terim'e olay sözler

Alem FM'de Adem Metan'ın programına konuk olan Ahmet Çakar, Fatih Terim ve Rasim Ozan Kütahyalı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türkiye’de Terim gibi geçmişten günümüze çok başarılı futbol adamları olduğunu da kaydeden Çakar, onu takdir ettiğini de belirterek insani yönüne çok güvendiğini kaydetti. Çakar, “Kuşkusuz ülkemizde gelmiş geçmiş belki bir daha gelmeyecek, en başarılı futbol adamı Fatih Terim’dir, onun insanlığını da biliyorum. Karımı ve paramı teslim edeceğim adamdır. İnsan olarak çok severim. Ancak, Türkiye’nin 1 numarası olması onun dokunulmaz olduğu anlamına gelmiyor” dedi.

Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı’nın, Fatih Terim’e hakaretten dolayı yargılandığını ve hapsi gireceğini iddia ederken, bu duruma çok üzüldüğünü belirtti. Çakar, şu iddialı cümleleri sarf etti:

“Eğer yargı onarsa Kütahyalı, Fatih Terim’in şikayeti üzerine 4 ay hapis yatacak. Peki Rasim Ozan’a ne olacak? O eğer 4 ay hapis yatarsa hakkımı helal etmiyorum. Fatih Terim de bir vakit yazar Osman Tanburacı’ya küfür etmişti. O da hapis yatabilirdi ancak yatmadı. Zaten yatmamalıydı. Kütahyalı da bu sebeple eğer hapis yatarsa küçük kızlarından ayrı kalacak. Kütahyalı hapse girerse ahirette iki elim onun yakasında olur. Kütahyalı adına Türk radyolarının en büyüğünden sesleniyorum, ‘Onun iki küçük kızı var. Fatih Hoca sana yakışanı yap.”

Sözcü