Fatih Terim oyuncularını fırçaladı !

Fatih Terim oyuncularını fırçaladı !

Katar maçının devre arasında futbolcularına kızan Terim, “Oynadığınız futbol size yakışıyor mu? Çıkın, ikinci devre kendinize yakışanı yapın diyerek takımı ateşledi.

Euro 2016’ya katılma hakkı elde eden Türkiye, Katar karşısında ikinci yarıda sonuca giderken, takım yine Fatih Terim dopingiyle kendine geldi.

Karşılaşmanın ilk yarısını mağlup tamamlayan, hazırlık maçı olmasına rağmen takımın bu kötü futbolunu hazmedemeyen Terim, devre arasına girildiğinde öğrencilerine sert çıktı. Futbolcularını karşısına alan Terim, “Siz buraya bir unvanla geldiniz. Oynadığınız futbol size yakışıyor mu? Çıkın, ikinci devre kendinize yakışanı yapın” diye konuştu.

Her türlü sonuçta takımın arkasında olacağını, bu karşılaşmada da yanlarında olduğunu söyleyen Terim, “Ancak bu futbol Türkiye’nin adına yakışacak futbol değil. Bu maçı çevirebilirsiniz ve çevireceksiniz” yorumunu yaptı ve öğrencileri de Fatih Hoca’yı utandırmadı.

Doha dönüşünde Yunanistan ile 17 Kasım’da oynanacak maçın hazırlıklarına başlayan ay-yıldızlı ekip, dünü basına kapalı tek antrenmanla geçirdi. Ay-yıldızlılar bugün bir idman daha yapıp, çalışmalarını devam ettirecek.

Öte yandan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Yunanistan maçı sonrasında bir açılış için Azerbaycan’a gidecek.

Milliyet