Fatih Terim: Üzülün ama düşünün

Fatih Terim: Üzülün ama düşünün

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 3-0’lık İspanya mağlubiyetinin ardından öğrencileriyle kısa bir konuşma yaptı.

İspanya karşısında alınan 3-0’lık ağır yenilgi sonrasında kamuoyundan özür dileyen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, maçın ardından öğrencileriyle kısa bir konuşma yaptı.

Tecrübeli hocanın oyunculara, “Önce bir üzüntünüzü yaşayın. Gerçekten üzülmeniz ve üzerinde düşünmeniz gereken kötü bir maç oynadık. Ama başınızı da öne eğmeyin. Daha işimiz bitmedi. Oynanması gereken ve belki de bizi gruptan çıkaracak bir maç daha var. Sizler bugünü içinizde bir yaşayın, ama yarın İspanya maçını unutun, dersinizi çıkarın” dediği vurgulandı.

Kendisi de son derece moralsiz olan Fatih Hoca’nın buna rağmen futbolculara bunu hissettirmediği ancak kızgınlığının her halinden fark edildiği dile getirildi. Bu arada ay-yıldızlılar, Çek Cumhuriyeti maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. Nice’ten otobüsle Marsilya’ya geçen Millilerimiz’de İspanya karşısında görev yapanlar yenilenme çalışmasıyla günü tamamladı, diğerleri de Fatih Terim yönetiminde idman programını uyguladı.

Antrenmandaki bir ikili mücadele sırasında sağ dizinde zorlanma yaşayan Nuri Şahin’in durumu, yapılan tetkik ve muayenelerin ardından netleşecek.