İzlanda'dan Türkiye'ye gönderme

İzlanda'dan Türkiye'ye gönderme
Güncelleme:

Türkiye A Milli Futbol takımının rakibi İzlanda'nın forveti Bödvarsson zorlu maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Türkiye A Milli Futbol takımı 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde İzlanda ile son derece kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Bu zorlu maç öncesinde İzlanda'nın forveti Bödvarsson yaptığı açıklamada, "Türklerin daha fazla baskı altında olduğunu söyledi."

2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Cuma günü A Milli Futbol takımımız İzlanda ile karşılaşacak. Bu maç öncesinde İzlanda'nın forveti Bödvarsson ülke basınına yaptığı açıklamada Türklerin daha fazla baskı altında olduğunu söyledi.

"TÜRKLER BİZDEN DAHA FAZLA BASKI ALTINDA"

İzlanda'nın forveti Bödvarsson yaptığı açıklamada, "Türkler bizden daha fazla baskı altında olacaktır. Tabi ki biz de iyi sonuçlar almak için baskı altındayız ama onların durumu farklı. Maçın önemini anlatmaya gerek yok. Bu tür maçlara artık alıştık ve ciddi tecrübe sahibiyiz. diye konuştu.

Bödvarsson Türkiye'nin önemli silahlarına dikkat çekerek, "Türkiye hücumda çok iyi isimlere sahip. Birçok oyuncusu onların da Avrupa'da oynuyor ve kaliteli oyuncular. Biz çevik bir takımız. Bu avantajımızı kullanmalıyız. Amacımız tabi ki Dünya kupasına gitmek. Fizik gücü avantajımızla Türkiye'nin hücum oyuncularını durdurursak ve en önemlisi akıllı olursak buradan istediğimizi alır, gideriz." ifadelerini kullandı.

(FutbolArena)

Etiketler türkiye izlanda