Lucescu takibe devam edecek

Lucescu takibe devam edecek
Güncelleme:

Mircea Lucescu, İzlanda ve Finlandiya maçları öncesinde Milli futbolcuları takip etmeye devam edecek. Kurt teknik adam aynı zamanda iki ekibin de maçlarını izleyecek ve rakiplerin zayıf yönlerini tespit edecek.

Göreve geldiği ilk günden bu yana Süper Lig maçlarını yerinden takip eden hatta Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin idmanlarına dahi giden A Milli Takım’ın teknik direktörü Mircea Lucescu, takibe devam edecek.

Bir ay sonra oynanacak İzlanda ve Finlandiya maçları için en iyi kadroyu oluşturmayı planlayan 72 yaşındaki teknik adam, gidemediği karşılaşmalara ise yardımcılarını göndermeyi planlıyor. Tecrübeli çalıştırıcı aynı zamanda bir aylık süre zarfında iki ekibin de karşılaşmalarını izleyecek ve rakiplerin zayıf yönlerini tespit edecek.

15 yıl aradan sonra...

Milli Takım’ın Hırvatistan maçındaki performansından oldukça memnun olan kurt teknik adam, son iki maçta 6 puan alarak Ay- Yıldızlılar’ı, Rusya’daki finallere götürmek istiyor. Lucescu, bunu gerçekleştirdiği takdirde Türkiye, 15 yıl aradan sonra ilk kez Dünya Kupası’na katılmış olacak

Fanatik