Mourinho’dan Gareth Bale açıklaması

Mourinho’dan Gareth Bale açıklaması
Güncelleme:

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho', Real Madrid'den ayrılması gündemde olan Gareth Bale için açıklamalarda bulundu.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United’ın teknik direktörü Jose Mourinho, Real Madrid’in yıldızı Gareth Bale hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik adam, Real Madrid’in Galli futbolbolcuyu takımdan göndermek isterse Bale’i kadrosunda görmek isteyeceğini dile getirdi.

Real Madrid ile oynayacakları Süper Kupa finali öncesinde konuşan Mourinho, “Eğer finalde oynarsa, Bale’i transfer etmeyi düşünmem. Çünkü bu bize kulübünün ve hocasının planları içinde olduğunu gösterir. Bu motivasyonla Real Madrid’de devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli çalıştırıcı, “Ancak eğer kulübün planlarında değilse, onun yerine başka bir oyuncu gelecekse onu isteyen diğer takımlar ve teknik direktörlerle savaşmayı deneyeceğim” şeklinde konuşarak transfere açık kapı bıraktı.

Chelsea’nin de peşinde olduğu iddia edilen 28 yaşındaki futbolcu, 2013’te Tottenham’dan 101 milyon Euro bedelle transfer edilmiş ve tarihin en pahalı futbolcusu olmuştu. Ancak Neymar’ın 222 milyon Euro’ya PSG’ye gitmesiyle bu unvanı kaybetti.

Skor