Ortalığı karıştıran görüşme !

Ortalığı karıştıran görüşme !

Samuel Eto'o ile Jose Mourinho Azteca Stadı'nın soyunma odasında uzun bir görüşme gerçekleştirdi, transfer söylentileri çıktı.

Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Samuel Eto'o özel bir maçta forma giymek üzere gittiği Meksika'da eski hocasıyla bir araya geldi. FIFA'nın organizasyonu için Güney Amerika ülkesine giden golcü futbolcunun bu yüzden takımının takımının bu akşamki Trabzonspor maçında oynayamayacağı ortaya çıkmış, bu durum kırmızı-beyazlı taraftarları üzmüştü.
 
Meksika'da Charles Puyol, Ronaldinho ve daha bir çok yıldız isimle birlikte sahaya çıkan Samuel Eto'o, Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile de bir araya geldi. Daha önce hem Inter hem de Chelsea dönemlerinde birlikte çalışan ikilinin oldukça sıcak bir sohbet gerçekleştirdikleri bildirildi.
 
Karşılaşmanın oynandığı Azteca Stadı'nda gerçekleşen buluşmanın oldukça uzun sürmesi, beraberinde bir takım söylentileri de getirdi. Gelecek sezon Manchester United'ı çalıştırması beklenen Jose Mourinho'nun, Türkiye'de fırtına gibi esen ve attığı 20 golle hala formunda olduğunu kanıtlayan eski öğrencisini ManU'ya beraberinde götürüp götürmeyeceği sorgulandı.

Milliyet