''Daha fazla oynamam lazım''

''Daha fazla oynamam lazım''

Quaresma, “Açıkçası durumumdan memnun değilim. Çok oynayamıyorum, şans bulduğum zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum” dedi.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in devrede Olcay Şahan’la değiştirdiği Ricardo Quaresma attığı şık golle Kartal’ı galibiyete uçururken, geceye de damgasını vurdu. İkinci yarıda ortaya koyduğu performansla siyah-beyazlı takımın itici gücü olan Portekizli yıldız, Süper Lig’deki suskunluğunu da bozdu. Quaresma ligdeki ilk golünü 2. hafta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldukları maçta atmıştı.

Quaresma maçtan sonra, “İyi bir maçtı, iyi oynadık ve güzel bir galibiyet aldık” dedi. Şans bulduğu maçlarda takıma yardımcı olmaya çalıştığını kaydeden Portekizli yıldız, “Her zaman en iyisini vermeye çalışıyorum. Açıkçası şu ana kadar tam anlamıyla durumumdan memnun değilim. Çok oynayamıyorum, oynadığımda elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bundan sonra daha fazla dakika almak ve daha iyi oynamak istiyorum” diye konuştu.

Taraftara teşekkür

Şampiyonluk yarışını da değerlendiren Ricardo Quaresma, “Şampiyon olacaksak takım olarak olacağız. Bireysel olarak değil, takım olarak herkesin payı olacak. Başarı ancak böyle gelir. Futbola aşığım ve takımıma yardımcı olmak istiyorum. İçimdeki futbol aşkını coşturdukları için taraftarlarımızı da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.