''Derbide sahadayım''

''Derbide sahadayım''

Wesley Sneijder, Fenerbahçe maçına kadar hazır olacağını söyledi.

Tedavi programını uygulamaya başladığını ifade eden Hollandalı yıldız, 13 Nisan'daki Fenerbahçe maçına kadar hazır olacağına inandığını söyledi. MR sonuçları Florya’ya ulaşan ve sağ arka adale grubunda 2. derece zorlanma bulunan Sneijder’in tedavisinin 15 günde tamamlanması planlanıyor.

Güvenlik gerekçesiyle ertelenen Galatasaray- Fenerbahçe derbisinin 13 Nisan'da oynanması kararlaştırılırken sarı-kırmızılı camiada gözler Wesley Sneijder'e çevrildi. Hollanda ile Fransa arasında oynanan hazırlık karşılaşmasında sakatlanan yıldız oyuncunun sağ üst arka adale grubunda ikinci derece zorlanma tespit edildi. İlk yorumlar Sneijder'in en az 3 hafta takımdan uzak kalacağı şeklinde olsa da sarı-kırmızılı ekibin teknik heyetinden gelen haberler yüzleri güldürdü.
 
Hollandalı yıldızın Amsterdam'da çekilen MR sonuçlarını inceleyen doktorlar, bu tarz sakatlıkların tedavisinin 15 günde sonuç verebileceğini ve bu sayede Sneijder'in de Fenerbahçe maçında yerini alabileceğini ifade etti. Sneijder'in sağlık durumu ile yakından ilgilenen Galatasaray Doktoru Yener İnce bugün İstanbul'a gelecek olan oyuncunun durumunu kontrol ederek uygulanmaya başlanan tedavi programına son şeklini verecek. Bununla birlikte bir güzel haber de Wesley Sneijder'den geldi. Hollandalı yıldız, Fenerbahçe derbisini soranlara "Mutlaka oynamak istiyorum. Bu maç bizim için çok önemli... Doktorlarla konuştum; o tarihe kadar hazır hale geleceğime inanıyorum" diye konuştu.
 
Fotomaç