''Fenerbahçe taraftarından mesajlar alıyorum''

''Fenerbahçe taraftarından mesajlar alıyorum''

Fenerbahçe’nin transfer gündeminde olan Brezilyalı Lucas Lima transferiyle ilgili özel açıklamalar yaptı.

Brezilya’nın Santos kulübünde forma giyen Lima, Fenerbahçe ve Türkiye hakkında konuştu.
 
“FENERBAHÇE TARAFTARINDAN MESAJLAR ALIYORUM”
 

Fenerbahçe’den kendisine resmi bir teklif gelmediğini söyleyen Lucas Lima; “ Fenerbahçe taraftarlarından çok mesaj alıyorum ve bu beni çok mutlu ediyor. İlgileri için onlara çok teşekkür ederim. Ancak bana gelen bir teklif yok. Kulübüme teklif geldiyse de haberim yok. Türkiye ligi zor bir lig. Ben de mücadeleyi seven birisiyim. Türkiye’de oynamak isterim. Şu an Santos’ta mutluyum ve sezon hazırlıklarına başladık. Sezon sonunda burada başarılı olmak istiyorum” dedi.
 
“İSTANBUL’DA YAŞAMAK İSTERİM”
 

Türkiye’de oynayan arkadaşları olduğunu söyleyen Lima; “ İstanbul hakkında çok güzel şeyler duyuyorum. İstanbul’da yaşamak çok heyecan verici olabilir. Bir gün İstanbul’da yaşamayı isterim” şeklinde konuştu.
 
“ALEX GİBİ FENOMEN OLMAK İSTİYORUM”
 
Fenerbahçe’de efsane olmuş Alex De Souza hakkında da konuşan Lucas Lima ; “Alex büyük ve inanılmaz bir oyuncu. O bir fenomen. Yardım maçında birlikte forma giydik. Onunla oynamak büyük bir zevkti. Fenerbahçe’de yaptıklarına saygı duyuyorum. Bir gün bende onun gibi fenomen olmak istiyorum” şeklinde konuştu.
 
“HAYALİM DÜNYA KUPASINI KAZANMAK”
 
Milli takıma çağrılmanın çok güzel ve özel bir duygu olduğunu söyleyen Lima; “ Brezilya’da üst düzey futbolcu çok fazla var. Bunların arasından sıyrılıp milli formayı kazanmak gurur verici. En büyük hayalim milli takımda başarılı olup dünya kupasını kazanmak” dedi.
 
“ NEYMAR’A ARDA’YI SORDUM”
 
Türkiye’den sadece Arda Turan’ı tanıdığını söyleyen Lucas Lima; “Tanıdığım tek Türk futbolcu Arda Turan. Atletico’da iken maçlarını izledim. Bu sene de Barcelona’da daha çok takip edeceğim. İyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Arda’yı Neymar’a sordum. Onun için eğlenceli ve fenomen olduğunu söyledi. Ben de önümüzdeki maçlarında onu yakından takip edip birşeyler öğrenmeye çalışacağım” şeklinde konuştu.
 
“ NEYMAR’IN KIZ KARDEŞİYLE GÖRÜŞÜYORUZ”
 
Özel yaşantısı hakkında da konuşan Lima ;” Neymar’ın kız kardeşiyle uzun süredir görüşüyoruz ama birbirimizi yakından tanımaya çalışıyoruz. İleride birşeyler neden olmasın” dedi.

sporcope.com